ONTWIKKELEN

MET PASSIE

#OVER ONS

Opus is een onafhankelijke projectontwikkelaar met grote passie voor het vak. We zijn erop gefocust het vooraf geformuleerde eindresultaat optimaal tot stand te brengen. Dat doen we op basis van vertrouwen, transparantie, heldere communicatie en respect voor de partners in het proces. 

Het begint met haalbaarheid

Hoe mooi en bijzonder een plan ook is, het staat of valt met de haalbaarheid. Commercieel en technisch, maar ook juridisch en maatschappelijk. Opus heeft de kennis en ervaring in huis om het idee te beoordelen en vervolgens te vertalen in een project dat uitvoerbaar is. Of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie of herontwikkeling.

#ACTUEEL

De laatste ontwikkelingen. We zijn op de hoogte van wat er speelt. En vertellen u daar graag over.


The Mayor

Transformatie van het voormalige KPMG-kantoor, langs de A9 naar appartementen. Verkoopmanagement voor de vrije sector koopappartementen.


Naardervaart

De ontwikkeling van 14 duurzame bedrijfspanden in Naarden.

Investeren in blijvende kwaliteit

Opus verstaat onder duurzame vastgoed-ontwikkeling het (her)ontwikkelen van vastgoed met een grote toekomstwaarde. Dit vereist bewuste en verantwoorde investeringen in blijvende, hoogwaardige kwaliteit. Het vraagt ook om de toepassing van nieuwe technologieën die het mogelijk maken efficiënt met energie en materiaalgebruik om te gaan. 

100% commitment

Een hands-on mentaliteit en 100% commitment zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Opus onderscheidt zich door een even heldere als strakke projectorganisatie. Door iedere fase van tevoren goed te analyseren en te coördineren, zijn we in staat onaangename verrassingen en onnodige faalkosten te voorkomen. En door voor elke projectfase nieuwe, kleine teams samen te stellen blijft iedereen maximaal betrokken en gemotiveerd het beste resultaat te bereiken. 


interior design architecture

VASTGOED

Opus is een onafhankelijk en gedelegeerd projectontwikkelaar voor vastgoedeigenaren, bouwbedrijven en eindgebruikers.

interior design architecture

REALISATIE

Opus zoekt verbinding tussen commercie en techniek. Van idee tot en met realisatie. Van zowel woningen als commercieel vastgoed en transformaties

interior design architecture

ONTROEREND GOED

Opus verricht due diligence onderzoek om risico’s te inventariseren bij aan- en verkoop van onroerend goed.


CONTACT

NEEM CONTACT OP

Onderwerp
Onderwerp
Freelance
Business
Affiliate

Postbus 75317, 1062 XK AMSTERDAM

info@opusvastgoed.nl – 020 261 76 24

to top button